top of page

Bemutatkozás

Az Abigél Idősek Otthona Dány 44 fő férőhelyes, a Pest Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala által is engedélyezett gondozási ápolási intézmény.

Működtetője a Vis Vitalis Gondozó Otthon Közhasznú KFT, mint magánintézmény 2003. novemberében nyitotta meg kapuit Dányban, azzal a céllal, hogy magas színvonalú szociális ellátást és egyben ápolást nyújtson bentlakással az időskorú emberek számára.

Az idősotthon tulajdonosa Dr. Kapitány László háziorvos, szülész-nőgyógyász szakorvos, szociális szakvizsgával.Dány Pest megyében, Gödöllő vonzáskörzetében, Budapesttől 25 km-re fekszik. Otthonunk főbejárata a buszmegállónál található, ahonnan közvetlen járat közlekedik Gödöllőre és Budapestre.

 

Idősek otthona főbejárat

Családias hangulatú intézményünk 44 fő befogadására alkalmas. Többnyire 2 ágyas szobáink tágasak, világosak, otthonosan berendezettek, TV-vel ellátottak.

2004-ben a Parkinson- ill. Alzheimer-kórban, valamint öregkori feledékenységben szenvedő, demens betegeink részére specializálódott és szakszerű ellátást nyújtó különálló épületet alakítottunk ki idősotthonunkban.


Testvérintézményünk az Abigél Idősek Otthona Szigetcsép 2008-ban létesült.

bottom of page