Gyors elhelyezés

Mi az ország egész területéről, és külföldről is szeretettel várjuk új beköltözőinket. Szerető gondoskodást, teljes ellátást és rehabilitációt kínálunk családias méretű és családias hangulatú idősotthonunkban.​Nincs egyszeri nagy összegű hozzájárulás

Nálunk nincs belépési díj. Ellátásunk havidíjas.

Éjjel-nappali nővéri felügyelet és szakápolás

Idősotthonunkban nem csak ápolás, hanem szakápolás is történik. Széleskörűen felszerelt nővérszobával, mozgó eszközökkel rendelkezünk, hogy lakóink számára minél nagyobb biztonságot nyújthassunk.Alzheimer-kór, demencia

Speciális ellátásra szoruló lakóink részére egy szakszerű ápolást biztosító, különálló épületet alakítottunk ki. Nálunk az idősgondozás széleskörűen kiterjed Alzheimer-kór szakszerű ellátására is, a demencia kezelésén felül.

Miért?

Oldalunk linkjét megoszthatja üzenetben, csoportjában, esetleg üzenőfalán:

Otthonunk története
Előnézet
Idősek otthona szoba
Idősek otthona parkoló
Idősek otthona parkosított udvar

Kétágyas szobáink tágasak, világosak, otthonosan berendezettek. Az épületek a könnyebb közlekedés érdekében teljes mértékben akadálymentesítettek.

Az Abigél Idősek Otthona nagyon könnyen megközelíthető. Főbejáratunk fenyőfával és fűzfával teli kertje előtt tágas és ingyenes parkoló található, valamint a ház előtt állnak meg a Budapest és Gödöllő felől és felé érkező autóbuszok is.

Lakóink szívesen pihennek árnyas udvarunkban. Padok, hintaágyak, fedett kiülő, rendezett kert és parkosított udvar teszik komfortossá a napsütéses, délutáni sziesztákat.

Gondoskodás

Megbízhatóság

Szakértelem

Érdeklődjön itt:

Amennyiben megadja telefonszámát és igényli, visszahívjuk.

Együttműködésben: